bleker tänderna


i hopp om att dom ska bli vita :) för gö lite extra länge. så man vågar le ikväll :)

Äntligen Lördag :)

Är fortfarande lite seg när det gäller bloggen. har inge roliga bilder att bjuda på. sen måste jag scanna in mina bilder jag ritat. Idag är det ialla fall Lördag och ikväll är det tjejkväll hos Emilia. som jag längtat efter denna dag. det var längesen, sen blire lite utgång på de sen oxå :) kommer bli super.

Så idag går dagen åt att fixa mej i lugn och ro. ska städa lite fort nu. sen blire gomat tom kah gai :) godare mat finns inte :)
+ att det är super enkelt att göra. hmm det vattnas i munnen redan.


Onsdag :]

Nu har denna onsdag gått. Har jobbat hela dagen, som tur var har de gått lite fortare och det har vart lite mer att göra.
Malin var förbi en vända och hälsa på oxå, vilket uppskattades väldigt kan jag säga. besök tackar vi inte nej till.

Kom hem med en blomma och två krukor själv. Håller på och pysslar för fullt. ska göra extra fint i ett av fönsterna då.


Billigt kap jag gjorde. krukorna 200 kr. blommorna typ 110 kr. som hittat. Har alltid svårt att hitta snygga krukor. men dom här va riktigt snygga. Är såååå nöjd :]

Nu så...

börjar det ta form snart. ska lägga in lite bilder och fixa en hel del texter bara. Vill ha en ny sprojlarns kamera skulle inte sitta helt fel. allt jag tar med mina kamera och mobil blir verkligen kassa. en systemkamera tack!!!

Måste väl gå och sussa, ska upp snart. börjar jobba 10. måste till tisken och bibblan innan får se hur det går. får nog ta tisken på torsdag är jag rädd. drygt att man ska vara morgon trött oxå.

ont i magen har jag oxå. näee fy fan nu äre mkt, därför säger jag godnatter...bomb??


haha en kudde?? jag visste att det skulle innehålla nå riktigt fjantigt. jaja lite action i falun blev de ialla fall. synd bara att man måste gå te jobbet imorn då.

Renovering

Håller på och pular för fullt. kommer nog ta ett tag. [snarkii] men ska försöka göra så jag blir nöjd. det är svårt att fixa själv för man blir inte nöjd nå. aja ska väl fortsätta

....

Följ min blogg med bloglovin

Superfilmen

med superhunden Bolt ligger på min filmtopp ialla fall!!!välkommen

Nu har man ny blogg. denna ska handla först och främst om mina smyckestillverkningar och mitt ritande. Sen blire väl lite annat på de oxå men :) Tror det här kommer bli bra. Ska nu bara renovera i bloggen. puss ♥.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0