färganalys

i veckan kommer nog min nya dator. så kan jag äntligen börja blogga o bli människa igen.
just nu går jag ännu en utbildning på jobbet. Färganalys. riktigt intresant måste jag säga. mkt info dom här dagarna så jag kommer väl drömma mardrömmar om färger till slut.

nu ska jag fortsätta frosta av frysen, tar evigheter ju.


triss helgen

efter en väldigt overklig helg är man hemma och har smällt allting. tyvärr vart de ingen större summa, dom vinner ju oftast de äldre men men. vi hade jätte mysigt hotellrum som välkomnade oss med skumpa och frukt, sen en dags shopping. gick bredvid andreas carlsson från idol, han var sig lik med sin skinn jacka o sitt vita leende :)
jätte god mat och drinkar fick vi :) var kul att se tv4 huset och hur allt går till. mona sahlin o peter jöback var där haha kanske inget att hurra för med det var kul.

ett minne för livet har man fått o vår första resa tillsamans :)


plötsligt händer det


nu åker jag o mysen mot sthlm :) ca 10.40 på söndag kommer det sändas på tv4. kanske ni ser mig om ni har tur :P


På söndag har 29-årige bokbindaren Jonas Nyström från Falun chansen att vinna 5 miljoner när han skrapar en trisslott i TV4-studion.

Vinstlotten hade han köpt hos Ica Maxi. Och det är en riktig turbutik. För första gången någonsin i Svenska Spels trisshistoria har en och samma butik sålt tre TV-trisslotter inom loppet av två månader.

I mitten av juli var det Inger Eriksson från Sundborn som vann. I tv-studion blev det sedan 200 000 kronor till henne. Bara två dagar efter vann Mait Bygg 500 000 kronor.

När Jonas skrapar på söndag är han garanterad minst 50 000 kronor i vinst. Men som sagt; det kan bli 5 miljoner.

 

källa http://www.dt.se/nyheter/falun/article732978.ece


RSS 2.0