I love Shoppingnu packar jag inför 2 dagars i sthlm. Bye :)
detta har jag fått hem :) + lite till ;P shhh.....

l♥ve

fixade en hylla åt J också :) skrev ut bild o gjorde en tavla också :) han vet inte om det än ;P

så jag hoppas han blir glad när han kommer hem från jobbe.

 


fixa till ballen ;P

Idag har ett det verkligen stått städ på shemat. börja väl en 12. är inte klar än och klockan är nästan 11 på kvällen. Balkongen är färdig :) nu äre bara blomlådorna som fattas. I år blire tomater, kryddor och smultron såklart :)

 


cake on charm

Vill int längre....

gått o blivit skapligt sjuk, något jobbigt. feber, frossa, snörvel, host och värk. Tacka vet jag alvedon och nässpray :) kanske det var för att jag tog fram bikinin i lördas och låg och rå-pressade? aja fick ju lite tanlines ialla fall :) Ska måla en tavla till sovrummet. hmm men vet inte riktigt vad? jag gillar ju körsbärsträd. finna lite överallt i min vardag :) J ville ha en atombomb? det får han inte :) isånna fall en atombomb iform av ett hjärta med en stänk glitter på, han gick inte med på det.

 

Imorn ska jag på läkarbesök sen work. Nu ska jag kurera mig. kalla mig för fru-piller. Sen blir det sängen för en god natts sömn för hoppningsvis...

 

sthlm på måndag. I like. Tycker om sthlm faktiskt. Får åka ner dit nån helg o bara vara.

näee snörvel host o gonatt.

 


vill äta min kaka ifred

röda toner på ögonskuggan passar bra till gröna ögon - kontrast


den andra bilden vart ju mer orange men men. Orange är kontrast till blått så det passar blåögda vädligt bra, men sj tycker jag alla färger passar alla nästan.

glasnaglar

Säg hej till nya naglar. Glasnaglar, hur häftigt är inte de? och kan lova att man blir lite "egen" och sticker ut när man kommer med dessa. Är lite krångliga att göra då vi inte använder oss av tippar utan bara gele :)
men såå jädra snyyght :) Me like!!

 


mooonday

 

beställde massa glitter från ebay nyss :) I love Ebay :)
42 glitter, och billigt :) det gillas...

Idag har det vart jobbdag. måndagar e alltid lite seg. helgen har vart väldigt kort, har inte hunnit något för man legat bakis. så får väl försöka va lite pigg efter jobbet så det händer nått här hemma.

måste rita också...har ångest för man inte har hunnit nått.RSS 2.0