johoooo


hej alla glada. idag har det vart en bra dag :)
kommer dessutom hamna på annons i vilka tidningar vet jag inte riktigt än men det blir spännande.
Det var om make up konsultation hos mig :)

håller på med en teckning :) en till katt till jennie.

O Linn har fått sitt armband :) weii gjorde ett armband och en lite pink sugar, som är charms/berlocker så man kan flytta dom eller ha på andra smycken. tog bilden ifrån linns sida, hoppas hon inte blir putt på mig :) hon knäpper så fina kort, mina var inge bra.
You've Got The Dirtee Love

 

in love. i denna låt. går på repeat här hemma. tur att J tycker den är bra också haha :)

har säkert lyssna på den 30 gånger under kvällen, så fort man sätter på den hör man nån säga men nu så i bakgrunden Igen? =) jaa I loove. god kväll gott vin. . kram


teckning

 

klar med en beställning, vart super nöjd, är ju min andra katt jag gör tror jag :) så nu ska jag börja med nästa. Det är jennie som beställt, så kolla in hennes hemsida. hoppas hon blir nöjd :)


hoho

nu har jag fått mitt första diplom. ett av 4 =)

dagen har vart super bra, idag hade vi lady make-up så damer på 70+ kom och blev sminkade. och det är så kul att sminka dom för de uppskattar de så mycket och blir så glada :) och dom ger så mkt kommentarer och beröm så det är verkligen jätte kul. Hemma har jag ritat och gjort smycket :) 2 teckningar ska va klara tills imorgon, sen två till nästa vecka osv. sen ska jag lägga en liten present på brevlådan imorgon. Och göra lite smycken imorgon också. louise som är på jobbet på fredagar ska ha ett slutprovs fotografering i smink med tema godis. så jag ska göra lite smycken till det också :) mycket nu :) mycket men kul endå :)

 


smile

Idag idag idag.....

Var en dag jag ville ligga kvar i sängen. men masade mig upp, upp till make-up kursen. idag vare ögonmått på menyn. ögonbryn och olika former m.m. sen kom lite modeller vid 5 så vi fick träna på :)

har setat och rita nu på kvällskanten och håller på med smycken. ska göra ett fint armband till Linn. det ska bli ett riktigt linn armband :) säger bara piink sugar :P sen kanske jag gör nå mer :) är extra snäll idag :)


Nästa vecka blir det en hjärnröntgen igen, och dom kommer nog inte hitta nått i mitt lilla huvud hoppas jag? ;P
eller njaa de kan hitta bra saker :) helt tom vill man ju inte vara höhö.


tog en vacker bild igår från ballisen :) det är sånna dagar man stiger upp med ett stort smile på läpparna

 

 


hoho

 

skriver lite mer tonite. igår påbörjade jag min make-up utbildning, så det är verkligen kul :) vill dock göra mer framförlängningar hehe det var en riktig fia grej att hålla på med :) ska försöka ta lite kort nu under utbildningen och även när jag gör lite fransförlängningar.

annars är det nu mkt. har beställningar. ska rita klart 4 teckningar tills på tors. göra ca 60 smycken ;P och alla utbildningar och jobb. sen alla läkarbesök och tandläkarbesök hehe. buisy women.

näee måste gå. skriver mera sen.

 

kram


klicka och tyck :)


wohooo


hoho sorry har inte haft tid, har ju fått nya tapeter i sovrummet ialla fall :) vart super-duper fint.
På jobbet går det bra, igår lärde jag mej fransfärlängning :) pilligt men superkul. Har en kund imorrn så det är br a man får träna lite, det man ska bli bäst på :) så nu kan ni komma till mej och färlänga era ögonfransar :)
 

 


Jaha här har vi mina "hundlortar" :) som J sa. men det är PRALINER :)
ska bli mobilsmycken om charms, finns att köpa i butiken (Lust & fägring)hoho

snart ska jag gå till jobbet, kan tyvärr inte bjussa på nån bild då jag sitter på J:s dator. min är avstängd. dom har tapetserat klart sovrummet nu :) finally :)
men fint vart de. som ett helt nytt rum :)

börjar 4 idag, jädrigt skönt faktiskt, sminkat mej i lugn o ro, ätit lite frukost och glott på tv :)
ikväll ska vi ha en make-up kväll och jag ska vara med och hjälpa till lite, så ser fram emot en kul jobb kväll :)


kramis

fick ett minne från sjukhuset

såhär kan man alltså se ut efter man gjrt en piercing och inte skött om den riktigt som man ska :/

så gör rent noga och på rätt sätt. koka vattnet först är ett riktigt bra tips :) annars kan ni se ut som jag gjorde.


det onda örat


anledningen varför jag inte har skrivit är för att mitt öra ser inte ut såhär fint längre. ----> Har fått världens infektion, så i måndas fick jag lov och ta ur de, sen fick jag feber och det vart värre, så då fick jag åka upp på sjukan. Och där skärde de upp de lite och så uscha ni mej. Var helt mörklila och uppsvullen bak på örat. så nu går jag på antibiotika och smärtstillande o alvedon och måste åka upp varannan dag och kolla till örat så det inte sprider sig eller blir värre..tog inte så bra bilder, ska fråga om jag kan få på sjukhuset, de tog bilder på örat och det såg inte så super trevligt ut kan jag säga.

så den senaste tiden har jag vart sängliggandes.
I måndas fick jag dock diplom i vaxning. Wihoo :)

RSS 2.0