Helgen bestått av

lagat lördasmys mat. väntades i ugnen

Ett glas rött framför brasan och mys med katterna

Dukat fint ;P

Sen vart de filmtime. hyrde lite blu-ray filmer. Public enemys vart de, den var bra faktiskt :) men en stark 3:a. Ikväll blire watchmen eller inglorious bastards haha ursäkta min stavning vet inte hur man stavar allt. sen blire nog ett varmt bad och mys med katterna igen. Imorn är det vaxningskurs så det blir roligt och framför allt intressant. mera kunskap, det gillar jag :)

 

 


I ♥ Conch

Idag satte man sig under nålen på jobbet eller vad man ska säga.

vart en såkallad conch :) det gick fort och louise fick hålla mig i handen haha :)


hoho


 


 

 


 

 

Idag har jag gjort så mkt så jag var helt slut när jag kom hem, somna som ett litet ljus i soffan med J. Så snart blir det soppa och våfflor. MUMS ;P igår sov vi ute i gystafs och var husvakt. gjorde upp en mysbrasa och kolla på tv och myste med kattsingarna. nu längtar vi ut dit igen till brasan och bara ha de mysigt. åker nog ut dit imorn och är där hela helgen :) nu ska jag börja lite med maten :P


I mitt badrumsskåp

 

vad har ni i erat?


Är en Ikea-skruv snart

Var på I K E A igår. köpte dubbelsäng bokhylla och en massa annat. så idag har jag skruvat ihop möbler så händerna är röda :) har ingen skruvdragare så här gör man allt för hand :) handywomen.

 


 

tips till er med badkar. Ta 1-2 matskedar honung och lite mu-mjölk och häll i badkaret.

häärligt och huden blir väldigt mjuk faktiskt. :)


bildbomb






då + nu

Här är en av mina första seriösa teckningar jag ritade, och en på en av mina senaste. den första kanske var 2 år sen jag gjorde, så man gör verkligen framsteg. Sålde nyss en teckning till bingo som jag ska skicka iväg :) så detta har vart en toppen vecka, + att mina kläder från bubbleroom och gina kom idag ;P kan visa dom senare.


 

NU:


favvolåtar

med la roux hela hennes album är as bra.
Spotify:
La Roux – La Roux





La Roux - Colourless Colour

La Roux - Cover My eyes

La Roux - Bulletproof

La Roux - I'm Not Your Toy


Drömhuset

Jag & J har hittat vårt drömhus! sm har allt vi vill ha, så nu har han satsat på lotto :P


kolla in här & här

kan flytta in där nu om jag fick :)

visst är det fint?

teckning

 

nu är bilden jag rita av från bingos blogg, här hittar ni bilden jag ritade av :)

det är nått speciellt att rita bebisar, underbart kul ialla fall :)

 

 

Nu ska jag hoppa i säng. Är ju en dag imorgon också.

Kramikram


mina tippar :)


Nya tippar jag målat. Tänkte göra dom där leopard tipparna på mej sen. så ska väl sitta och göra tio sådana :) det är lite pill. men kul förstås :)


todoo


I fredas åkte vi ut till gustafs till systra mi och fick plankstek :) Mums...Sen vart de vin och en massa buzz på de. halv fyra var klockan när alla kom i säng ;P men det var jätte trevligt :)

Lördan vart de hemmamys med nya sherlock holmes och the road tror jag den hette. the road var en jätte sorjlig film, kan rekomenderas stakt.


Idag vare working time :) Men det var skoj, håller på och lär mig hudserien dalton, som ska sitta som berget i huvudet. sen var söta "praktikanten" emelie där idag och jag fck ta lite hål i hennes öron igen :) så det var jätte kul. den 14 feb börjar jag make up kursen :), den ser jag verkligen fram imot. sen blir det sthlm och nagelutbildning i mars :) så det rullar på.

 

På lördag blire förmodligen IKEA och listan är lång, blir släp dit. ny dubbelsäng, byråer och sängbord sen en stor bokhylla + lite annat smått och gott :) sen är det väl bara att invänta tapetsering så är man väl nöjd sen ;P

 

 


maskerad


I lördas var det maskerad hos Sanna. Åkte till marhia på dagen och fixa oss och så :) marhia vann då för bästa outfit, Lady gaga ;P sj vart jag katt ;P men det var kul att få släppa lös fantasin lite :)
maskeradfesten var super kul, hemmafest hela kvällen, måste göras oftare :) sms roulette vart de också HAHA det var mindre kul att läsa sms:en dagen efter ;P

Så tack alla tjejer som var där för en toppenkväll. Måste göras om :)

 


Här är ialla fall min egna kissekatt ;P

 


teckning

 

Ritar för fullt :) håller på med en kissemiss. Min förra kollega på falu energi är en riktig kattmänniska Jennie

och har flera underbara katter som jag har fått ära att rita av, utmanande och kul :)

 

 


work work

Idag på jobbet så fyllde jag en påse med godsaker för huden, så får se om den blir bättre nu :)
no more kortison! ;P

På lördag blire maskerad. Wieee.
och så underbart med hemmafest och tack martina o Sanna för att ha fixat en temafest för en gång skull :)


tippar jag designat


home sweet home


 


Mjaauuu

jaha....Nyåret firade vi bara hemma jag & J. lungt-hus med andra ord. på fredagen kollade vi på paranormal activitys hos fredda & johanna. Den var ju mindre kul, uscha ni mej. de stunder den var äcklig nog fan vare äckligt haha, så typiskt med sånna filmer också att man ska tänka på dom när man är typ ensam hemma ;P

i lördas vart de lite utgång lr mkt utgång kanske. haha när man väl festar så blir det all-in vilket kanske inte är så smart jämt. Alla detaljer tänker jag inte ta. men jag gick ialla fall runt och sa mjauu till alla?
och hej jag är en katt? HAHAHA



RSS 2.0