helg

helgen är kommen. har tvättat o sovit :) en vanlig fredag kväll :) imorrn ska jag jobba. sen fira min födelsedag lite, med familj. sen vet jag inte vad som händer, lungt ialla fall för på söndag blire KRYSSNING, med jobbet.
kommer nog bli en super kryssning.

 

har setat o gjort smycken. massa cupcakes ringar. nu ska dom bakas o lackas :)

o ett glas rosé på de :)


it's my birthday


inte människa

mer som en zoombie tror jag. man är inte ung längre, ialla fall inte för att festa. snart går jag i ide bara kryssning kvar i helgen sedan en sthlms tripp med J, en tripp som kommer vara ett minne för livet, en tripp som kan förändra ens liv.

Lördagen var bra. girls night out. Dock går kvällarna för fort. Jag o malin satt då uppe på balkongen o titta på soluppgången, och pratade om livet, hur stor rymden är, liv på andra planeter, jordens undergång m.m
listan kan bli lång.

är nog fortfarande inte människa. så snart blire lungt. skönt med höst , mysiga inne kvällar med god mat och massa bra filmer. Ikea trippar och göra om lite här hemma kanske :)roses

 

anledningen till jag inte har skrivit. Kunnat skrivit är att min dator har pajjat. så det kommer väl dröjja ett tag innan jag får en ny, men ska försöka uppdatera lite o så.

 


förändringar


kommer attt hända här. hmm kommer nog att försöka öppna nån form av webbshop + en hemsida och ny blogg.
skulle ju vara perfekt om man kunde ha bloggen i hemsidan men får se.

och eftersom jag inte kan nått själv så behöver man ju hjälp så får se hur det blir.

har haft mkt pysselkvällar o kommit på nya ideér. som dom här ringarna. nu vill jag bara göra massor. i olika färger m.m. som är prydda med swarovski stenar som glittrar o glänser. sjukt snygga.

150 kr för dessa.


RSS 2.0