Chihuahuan Leif

 

Läs Leifs Blogg här. såå himla rolig haha :)

 

 

 

 

 








todooo

På lördag ska vi ju ha inflyttningsfest så det är mkt att göra. Inväntar mina pengar så jag kan köpa nått fint att ha på mig! Vad man nu ska ha på sig? Ska jag färga håret också? Lr ska jag skippa? Vilket ilands problem.


Idga igen glömde jag matlåda! Snark. Det är ju både på gott och ont. Maten kommer ju från banken bar ett riktigt bra stället. Men det kostar ju 74 spänn för lunch så det känns ju lite i plånboken. Tänker alltid att nu denna vecka kommer det ju bli typ 150 kr på lunch det är en bh eller en tröja eller ett snyggt linne på hm. Jaa tänka kan man det är ett som är säkert, för mkt ibland tror jag.


På fredag blire kul med jobbet igen. Bussen avgår från kontoret halv 8. Sen ska vi till blge. Visning av kundtjänst m.m sen fika- guidad tur på ett nytt fjärrvärmeverk. Sen åker vi vidare till dalahusby hotell för 2 rätters lunch J sen blir det hedemora och gokart tävling sen efter blire fika igen och hem till falun igen.

Så veckan ser ut att vara fullspäckad. 

Nu ska jag återgå


Är på jakt efter dom hära strumobyxorna från hm. När ska jag få hem dom? JOO i början av JANUARI? vill ha dom till helgen...Så nu är jag på butiksjakt. dom har inte kommit till varken falun lr blge än. så nu hoppas jag på Gävle!


i don't ♥ mondays



Nu är helgen över och det vankas måndag morgon. Man är trött och hjärnan släpar efter i marken känns de som. Glömde matlådan, en typisk måndags grej. Glömska! Har haft en superbra helg ialla fall. Igår gjorde jag tom kah gai, var ju längesen, Mkt mkt gott, sen vart de film Ciderhus reglerna. Den var jätte bra.

 På lördag ska vi ha lite inflyttningsfest. Längtar så mkt, Malin kommer hem också weii. Sen kommer linda, alla tjejer samlade. Får se vilka av J:s kompisar som kommer.

Nu äre dags att jobba, sätta på en ljudbok så veckan går fortare än ljuset


♥ Helg


I fredas vare fredagsmys. Lagade älgfärs och spaggeti. Vi såg på movie V för vendetta. Den var bra. 4 av 5 korvar får den. :) Igår vare Jobbets Höstfest på dalasalen på regementet. Jätte mysigt var de. Tre rätters förrätt var det skagentårta typ. Det godaste jag ätit....varmrätt vare fläskfile med potatiskaka och svampsås. sen till efterätt var det vanlijpanacotta men hallon/blåbär m.m. det var uppträdaden sen vart de dans :) En super rolig kväll. Vilken tur att jag gick!!!


Rosor


Fick rosor av mamma & Pappa i fredas. Tack så mkt ♥

Spruta


Igår var vi på vår vårdcentral och fick vaccinsprutan. idag Ligger vi med feber och värk. och satans ont i armen.
dock så har vi fått vår diskmasin instalerad under dagen :) weiiiho. sen var dom här från masmästaren, och kolla så vi får tapetserat i hobby rummet och sovrummet + nytt golv i sovrummet.

Men annars har det bara vart sjukleri här. men nu är det ingen knorr som kommer växa på en ialla fall haha

Har inte mkt att skriva idag, kan återkomma senare om jag är piggare och har nått att komma med :)




Wishlist ♥

Önskelistan för årets julklappar då :)
                 



 

Hårdvårdsserie från Loreal Expert. Shampoo, balsam och serum  lyko

Hudvärdsserie Tigi  Dusch,lotion och bodyspray doft: Melon   lyko

Parfym Juicy Couture parfym         eleven

Aquolina pink sugar parfym           eleven 

Bäddset från Åhlens

Presentkort på make up store

Aquolina pink sugar giftbox                  eleven

Winter wonderland paket från Lush


♥ ♥ ♥


Imorn ska vi bli mindre svin än vad vi redan är.Det enda jag är lite rädd för det är väl hur man reagerar efteråt. Hur sjuk man blir och så.Men här ska ingen knorr växa fram ialla fall.

 Känner att jag inte haft tid och ork att rita nu när man jobbar 8-16.30.Somnar som ett liten ljus så fort man kommer hem sen är man bara trött på kvällen.Men idag ska jag försöka rita lite. Måste göra klart min tavla jag påbörjade för säkert 2 månader sen också.

 Vill till ikea snart också. När man har pengar. Är så mycket man behöver. Lampor, hyllor, mattor ,säng, byrå o sängbord.  + en massa ljus J

 Ikväll tänkte jag också ha en liten ro om mig kväll. Göra mask, ta ett bad, måla naglarna m.m.

 Har kikat på lite julklappar jag önskat mig.  Tänkte kanske önska mig denna från J.
Har nån luktat? Vart ialla fall kär i flaskan




Juicy Couture Couture Couture EdP

Juicy-tjejer behöver inte göra som de blir tillsagda. De bryter reglerna med stil: en läcker eau de parfum i en glittrande flakong med dragkedja och Juicy J- och Love G&P-hängen samt en glittrig, gyllene kork. Inuti busar ackordet av rosa vindruva med apelsinblomma, mandarin, vinrött plommon, kaprifol och lättjefullt, krämigt sandelträ. Du kommer att älska att leka med dem!

Couture Couture är en ny Juicy Floriental som säkert kommer att gillas av alla Juicy-tjejer... Toppnotens läckra mandarin är insvept i naturlig apelsinblomma, den dyraste i parfymbranschen. Sedan gör det saftiga ackordet av rosa vindruva (skapat exklusivt för Couture Couture) sig gällande. Lekfull, flirtig & instinktiv. Inslagen av vindruva är beroendeframkallande. Stjärnjasmin och kaprifol fungerar som volanger kring hjärtnoten som ger mildhet och kvinnlighet. Naiviteten i det lila plommonet har en sensuell inverkan med sin fylliga, fruktiga nektar.

Den varma och behagliga bakgrunden lyses upp av fuktig ambra och vaniljextrakt där njutningen tar överhanden. Krämigt sandelträ ger en sammetslen mjukhet. Det saftiga ackordet av rosa vindruva har inspirerats av Pam och Gelas resor i södra Frankrike. Parfymören skapade det här ackordet med vindruva NaturePrint® blandad med historisk mystik och en nyckfull fransk flirtning!

Blanda med kärlek och få hela världen att lukta gott!





från Eleven

helgen som vart


usch vill inte gå upp 6 imorn bitti! snark. Längtar redan tills nästa helg då man får sova ut.

Ialla fall så var vi på bio 2012 i fredas. preimär. Vart något störd för när vi kom så vare några som satt på våra platser var saäkert en 7 stycken som reste på sig och gick ut? öhh smet dom in och trodde att det var lediga platser på en premiär? puckon! ialla fall så hade jag ju förbokad dom bästa platserna längst bak och precis i mitten. Då frågor några bortom oss om inte vi kan flytta två steg så dom får sitta bredvid varandra aja visst. man e väl snäll. då kommer de in 2 nya in i salongen, filmen har redan börjat. Och då säger dom att vi sitter på dreas platser?
jaha jaa vi flyttade på oss för några andra sa att de här var deras platser men dom ville sitta bredvid varandra?

då har dom gjort en jädra ful bokning. för att det var bara tre lediga platser bredvid och en plats längst ut så den gick sitta ensam. Aja ni kanske inte förstår så mkt vad jag skriver, inte jag heller haha.

men jag blir så arg. bokar man platser så ska man fan sitta på dom platserna också! punkt slut!

Igår åkte vi upp till mamma o pappa på middag. syskonen o barnen va där. utom erica då.
Fick jätte god mat. sen vart de lite dricka "mycket" :) mend et var super trevligt.


skulle vilja testa göra egna ögonskuggor. men hur fan gör man? ska googla mej framåt :)


petra, emilia & Jag


Händer mkt nu tycker jag. Har fått praktiken. jobbar 07.50-16.30 varje vardag. Har fått massa beställningar på teckningar. Höstfest med jobbet den 21. På fredag blire bio med J 2012..Scaaary. Sen den 28:e ska vi ha lite perty om allt går enligt planerna :) då får alla flivkor va tillsamans igen...Längtar! den 18 blire jag ska inte bli svin spruta. sen blire tandis besök 1 av ??...Sen äre jul helt plötsligt. vad ska jag ge alla? Juldagen? Nyår?

 


drawings

 

hannahs söta dotter Liv. En blogg jag läser mycket av och kunde inte motstå att rita av. man måste få rita lite saker man själv vill rita av ibland ;)

 

Nu ska jag sätta mej med beställningar och rita och försöka hålla ögonen öppna efter en dag på kontoret :)

I'm happy now .♥

Fick av mamma...I Do..Äntligen är din MIN. Baaara MIN!! =) som jag tittat på den och gått in på make up store

och små smiffat på den. Nu är din min .♥


Grattis Pappa

...........På Fars Dag...♥


Working Girl


Jaa gud..när man kommer hem efter de långa dagar så däckar man av i soffan.
I fredas vart de lite handling sen gjorde vi pizza o drack lite rödtjut.



med rucolla, festa ost, lök o lite annat gott :) Igår gjorde jag viltbiffar med viltsås och klyftpotatis :)
det var mumms, sen vart de två matlådor över till mej också då det var toppen.

Vi har även tittat på 3 johan falk filmer. den sista somnade vi till pågrund av trötthet så vi får väl se om den ikväll.
Har sovit till 12 varje dag kom jag på nu, men nu äre slut med de för imorn äre måndag och klockan ringer 06.00 igen. SNARK

Åhh vad mkt nytt dom hade på HMs hemsida :P Me like. vill beställa juuu


Första dagen

På min praktikplats. Kommer nog bli great. Har dock inte jobbat på länge så det känns som att börja på ruta 1.
men man kommer väl förhoppningsvis in i allt ganska fort :) allt annars verkar vara toppen :)

men gash vad trött jag var när jag kom hem. Därför tänker jag stänga mina gröna inom en snar framtid för klockan står på 06.00 sen väntar ett cykelpass till "arbetet"


På bättringsvägen


Imorn ska jag ivög på första praktikdagen. kommer bli skoj och spännande.
Ska iväg snart till Masmästaren och bråka lite om våran tapetsering som står helt stilla.
Så hoppas hoppas att det blir klart snart, det är bara jobbigt att sitta och vänta, sen att det är fortfarande flyttkartonger här efter ca 6 månader.

I helgen blire mys med mysmiddag igen. Förra gången gjorde jag en supergos soppa till förrätt. Majs o chili soppa. var väligt enkel att göra tog kanske 20 minuter bara :) det var lite drag i den så creme freishe var ett måste :D



Lite teckningar jag gjort

klicka på bilderna så blir dom större :)







2 teckningar klara, en ska iväg med posten idag :) ska försöka hinna göra ialla fall minst en teckning till idag. förhoppningsvis 2. En skön syssla när man är sjuk, ligga i sängen och rita och sova. handen rör sig galant över papperet på egen hand nästan. Tack för dom generna Mamma ♥

 


fortfarande sjuk

Ussch, Hatar att ha feber, det värsta är nog att man är så svag i kroppen, värken i lederna m.m

Såå jag vet inte om jag bore kanske ringa min praktikplats och säga att jag inte kan komma imorn, vill så gärna börja men inte kul att gå dit och må skit heller, sen vill man ju inte smitta ner halva bohagen heller.

ska ner på apoteket en sväng snart, sen måste jag köpa ett nytt ritblock för nu har jag ritat upp mitt :)

Näee nu ska snorfabriken fortsätte snora.


PS. Nån som ska se 2012? vi tänkte se den på bio men jag tror att jag kommer få men efter den filmen och tro att det kommer hända, drömde redan inatt att jorden skulle gå under.


Doppade jordgubbar i choklad Örhängen ;)



Mindre nöjd med mej själv men men den bjuder jag på....

Gjorda i fimolera sen målade med akryl, ska nog göra flera sånna :)

SJUK....

Jag är sjuk :( därför inge direkt uppdatering här heller.
Ligger mest och kurerar mig med vetekudden och lite annat don.

Har feber, Halsont, och allmänt svag i kroppen. Jänner mig som en zombie,
så jag behövde väl inte ens klä ut mig igår.

Har mkt att göra nu. har 4 teckningaratt rita, börjar min praktik på tisdag om jag inte är sjuk fortfarande,
sen ska jag få äran att måla björn & hannas barnkammare :) det kommer bli ett roligt projekt.

näee nu måste jag lägga mig igen, vart helt yr av att sitta här.

Kram


RSS 2.0